Поиск по сайту

Это нужно именно вам !

Икона Божией Матери Воспитание
Молитвы защищающие от порчи и сглаза

Икона Божией Матери

Воспитание 

Пред иконой Пресвятой Богородицы «Воспитание» молятся о воспитании чад в вере и благочестии.

 

Молитва ко Господу нашему Иисусу Христу

 

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, молитв ради Пречистыя Твоея Матере услыши нас, недостойных раб Твоих, к Тебе прилежно притекающих. Господи, в милостивой власти Твоей чада наша, раби Твои (имена), помилуй и спаси их имене Твоего ради, прости им вся согрешения вольная или невольная, совершенная ими пред Тобою, Господи. Настави их на путь истинный, разум их просвети светом Твоим, сердце согрей любовию Твоею. Господи, благослови их в доме, в учении, в пути и на всяком месте Твоего владычества. Господи, сохрани их под кровом Твоим Святым от летящия стрелы, от огня, меча, от смертоносныя язвы и от напрасныя смерти. Господи, огради их от всех видимых и невидимых врагов, исцели их от всякия болезни, очисти их от всякия скверны и облегчи их душевныя страдания. Господи, даруй им благодать Духа Твоего Святаго на многая лета жизни, здравия, целомудрия и благочестия. Господи, умножи и укрепи их духовныя и телесныя силы, Тобою дарованныя им. Даруй Твое благословение чадом нашим на благочестивую и, аще угодно Тебе, семейную жизнь. Господи, даруй нам, недостойным и грешным рабом Твоим (имена), благословение на воспитание чад наших и сподоби всех купно достигнути вечнаго Царствия и тамо прославити пречестное и великолепое имя Твое, со Отцем и Святым Духом. Аминь.

 

Молитва к Божией Матери

О Пресвятая Владычице Дево Богородице, премилосердая Мати всех человек, спаси и сохрани под кровом Твоим чад наших (имена), всех отроков, отроковиц, младенцев и во чреве матере носимых. Покрый их ризою Твоею, соблюди их во страсе Божием и послушании родителем, умоли Господа нашего и Сына Твоего, да дарует им вся полезная к душевному спасению. Вручаем их Твоему Материнскому смотрению, яко Ты еси божественный покров рабом Твоим. Аминь.

 

Тропарь, глас 4

Воспитавшейся во храме во святая святых, одеянней верою и премудростию и безмерным девством, архистратиг Гавриил принесе с небес целование и еже «Радуйся, радуйся, Благословенная, радуйся, Препрославленная, Господь с Тобою».

 

Кондак, глас 6

Не имамы иныя помощи, не имамы иныя надежды, разве Тебе, Владычице. Ты нам помози, на Тебе надеемся, и тобою хвалимся, Твои бо есмы раби, да не постыдимся.

 

Величание

Величаем Тя, Пресвятая Дево, и чтим образ Твой святый, имже болезни наша врачуеши и души к Богу возводиши.

 
 
Рейтинг@Mail.ru